Lainatynnyri.fi
Siirrettävän kylpytynnyrin vuokrausta Kaarinassa

 

Frequently asked questions - Usein kysytyt kysymykset siirrettävän kylpytynnyrin vuokrauksesta

Vuokraan kylpytynnyriä ensimmäistä kertaa, mitä minun tulee tietää ennen varausta?

Ei mitään. Kylpytynnyrin turvalliseen käyttöön ei vaadita aiempaa käyttökokemusta. Noudon tai toimituksen yhteydessä käymme läpi käytännön asiat jotta kylpytynnyrin käyttö olisi mieluisa ja ennen kaikkea turvallinen kokemus. Kerromme ja näytämme kuinka käyttöönotto sekä lopetus tehdään. Lisäksi saat mukaan selkeän ja helppolukuisen käyttöohjeen jossa kaikki on vaihe-vaiheelta kerrottuna. Voit ladata käyttöohjeen etukäteen tutustumista varten painamalla TÄSTÄ.

Mihin kellonaikaan vuokra-aika alkaa / päättyy?

Paljukärryn nouto- tai toimitusajasta (sekä palautus tai noutoaika) sovitaan aina vuokraajan kanssa erikseen ja vuokraus voi alkaa joustavasti tilanteesta sekä aikatauluista riippuen lähes mihin aikaan vain, noudot ja toimitukset onnistuvat aamusta iltaan. Palautus useimmiten vuokrauksen päättymispäivänä ilta kahdeksaan (20.00) mennessä riippumatta siitä, mihin aikaan vuokraus on alkanut.

Miten pitkään paljukärryn alkuvalmistelut/käyttöönotto kylpyvalmiiksi 
kestää?

Onnistuneen illan aikataulua suunniteltaessa on hyvä varautua että kärryn paikoilleen asettelu ja täyttö vievät aikansa lämmityksen lisäksi. Paljukärryn sijoituspaikasta riippuen --> saako autolla siirrettyä käyttöpaikalleen, tasainen vai kalteva piha ja niin edelleen, tähän menee parista minuutista puoleen tuntiin. Täyttäminen kestää 30--> ? riippuen käyttöpaikasta, kts. pari kysymystä alempana. Lämmitys kestää kärrystä riippuen 2,5-4,5h, tähänkin on aikataulua suunniteltaessa hyvä varautua riittävästi, onko kansi kiinni, veden lämpötila lämmitystä aloitettaessa, ulkolämpötila, käytettävät polttopuut jne.
Summa summarum: Aikataulua suunnitellessa on hyvä varautua 3-6  tuntiin siitä että palju saapuu pihapiiriin kunnes pääsee rentoutumaan lämpimään veteen!

Tarvitseeko siirrettävä kylpytynnyri sähköä?

Kylpytynnyrin lämmitys tai käyttäminen ei edellytä käyttöpaikaltaan sähköä.

Mistä hankin polttopuita?

Lainatynnyrin kautta saat edullisesti polttopuut yhteen tai useampaan lämmityskertaan. Mainitse tästä varaustiedustelun yhteydessä! Kauttamme myös suuremmat erät (4-12m3) kuivaa koivuklapia pihaan kuljetettuna, kysy lisää!

Kuinka täyttäminen tapahtuu, kauanko siinä kestää?

Kylpytynnyri voidaan täyttää vesijohtoverkosta (suositus), kaivovedellä tai merivedellä. Lainatynnyrin kärryjen mukana tulee aina 10-20 metriä täyttö- & tyhjennysletkua, tarvittaessa enemmän. Kärryissä on lisäksi uppopumppu (pumppu vaatii 230V sähkön), jolla täyttäminen suoraan vaikka lammesta kestää n.45-60min. Vesijohtoverkostosta täyttäminen kestää 30-45min. Saatavana myöskin polttomoottorikäyttöinen vesipumppu, jolla täyttäminen onnistuu vaikka käyttöpaikalla ei olisi sähköä.

Tyhjennys käytön jälkeen?

Kylpytynnyri voidaan tyhjentää käytön jälkeen vasta, kun on varmistuttu että tuli on sammunut kaminassa. Mikäli vedet voidaan laskea suoraan käyttöpaikalle, kestää tyhjennys 10min. Mikäli tynnyri on sijoitettu rakennuksen viereen tai muusta syystä joudutaan käyttämään mukana tulevaa tyhjennysletkua, kestää tyhjennys n.30-60min.

Miten kylpytynnyri pestään käytön jälkeen?

Mikäli pesua ei ole tilattu meiltä, kylpytynnyri tulee pestä huolellisesti mukana tulevia tarvikkeita käyttäen. Tynnyri on helpointa pestä heti tyhjennyksen jälkeen, jolloin lika ei ole ehtinyt kuivahtamaan pintaan. Ennakkoon tilattuna pesun hinta on 25€, pesemättömästä kylpytynnyristä veloitetaan 50€ pesumaksu.

Saako kylpytynnyriä siirtää vedellä täytettynä?

Ei. Kylpytynnyriä ei saa siirtään missään olosuhteissa mikäli sisällä on vettä.

Voiko kansi olla kiinni lämmityksen aikana?

Suositeltavaa on että paljukärryn kansi on kiinni lämmityksen aikana, myös kesällä. Vesi lämpeää nopeammin ja polttopuita kuluu huomattavasti vähemmän. Kiinni ollessaan kansi myöskin estää veden roskaantumisen tehokkaasti.

Voiko kylpytynnyriä käyttää talvella? 

Kylmillä ilmoilla alku- ja lopetustoimet ovat astetta vaativampia mutta myöskin nautinto on pakkasilla astetta suurempi!

Pakkasten alkaessa paljuilukelit ovat parhaimmillaan mutta viileä ilma tuo tietysti omat haasteensa. Vesi ei aivan niin nopeasti lämpene verrattuna kesään, kovilla pakkasilla tyhjennyshana saattaa jäätyä tai tyhjennysletku on päässyt jäätymään. Kärryjen rakentamisen yhteydessä nämä seikat on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin esim. eristämään tyhjennyshanat tai sijoittaen siten että sulatus käy vaivattomasti.

Mikäli tyhjennyshana on päässyt jäätymään, sulatus onnistuu helpoiten kaatamalla lämmintä vettä hanan päälle. Hätätapauksissa mukana tulevaa uppopumppua voi käyttää kylpytynnyrin tyhjentämiseen. Tyhjennysletkun sulatus onnistuu parhaiten liottamalla letkukieppiä kylpytynnyrin lämpimässä vedessä.
Lähdettäessä siirtämään kärryä tyhjennyshana(t) oltava auki.

    Yhteystiedot    

045 1835 300
(ei tekstiviestejä)

info@lainatynnyri.fi
www.lainatynnyri.fi
Viipurintie 20780 KaarinaTykkäämällä Lainatynnyristä Facebookissa näet ensimmäisenä ajankohtaiset tarjoukset!

 
 
Kylpytynnyri, kylpytynnyrin vuokraus, palju, paljun vuokraus, paljukärry, paljukärryn vuokraus, mobiilipalju, vuokraus, siirrettävä kylpytynnyri, myynti, valmistus, korjaus, varaosat, tarvikkeet, paljun hana, kylpytynnyrin varaosat ja tarvikkeet, desinfiointiaine, puhdistus, merialumiini,  siirrettävä palju, peräkärry, palju, peräkärrytynnyri, lainatynnyri, vuokratynnyri, vuokrapalju, lainapalju, vuokra, paljutraileri,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,