Lainatynnyri.fi
Siirrettävän kylpytynnyrin vuokrausta Kaarinassa

 

Pikkukärry, 6-7 hengen kylpytynnyri

Pikkukärry on nimensä mukaisesti pieni, vuokrakäyttöön suunniteltu mobiilipalju jota on helppo kuljettaa pidemmänkin matkan päähän. Kaikki on kompaktissa paketissa ja mukana kulkee mm. polttopuut, uppopumppu, tyhjennysletku sekä pesuvälineet.

Lämpöeristetty, saranoitu kansi nopeuttaa lämmitystä ja estää veden roskaantumisen. Kansi on helppo kääntää pois käytön ajaksi!
 

Kylpytynnyri

Kylpytynnyri on kahdeksan kulmainen eli ns. mutterimallin kylpytynnyri. Lämmitys tapahtuu puilla eikä sähköä tarvita. Lämmitysaika on n.2-4 tuntia riippuen sääolosuhteista ja halutusta kylpylämpötilasta. Ihanteellinen veden lämpötila on 35-39 astetta. Pikkukärryssä on puilla lämpiävä lämmityskamina joka on rakennettu paljuun kiinteästi. Täyttöluukku on kärryn sivussa, näin kylpyvesi ei roskaannu ja lämmitys on tehokasta suuren lämmityspinta-alan johdosta.
Merialumiinista valmistettu paljuosa on lähes ainoa oikeasti hygieninen vaihtoehto muihin materiaaleihin verrattuna. Kun vuokraat siirrettävän kylpytynnyrin Lainatynnyriltä, voit olla varma että palju on pesty ja desinfioitu huolellisesti vuokrausajan alkaessa.

Traileri

Kuljetustraileri ovat erikoisvalmisteinen, kylpytynnyrikäyttöön rakennettu henkilöauton peräkärry, johon kylpytynnyri on kiinteästi asennettu. Tällöin kylpytynnyrin kuljettaminen sekä siirtäminen on turvallista niin pihapiirissä kuin maantielläkin. Traileri on jarruton ja maksimi kokonaismassa on 750kg. Siirrettävää kylpytynnyriä on helppo siirrellä paikasta toiseen aivan tavallisella vetokoukulla varustetulla henkilöautolla. Kuljettajalta edellytään B-luokan ajokorttia, eli henkilöautokortti riittää. Keveytensä ansiosta kylpytynnyriä on helppo siirrellä myös käsin pihalla, jolloin sen voi asettaa tarkasti haluttuun paikkaan ahtaassakin pihassa.
Pikkukärry ennen värinvaihtoa

Pikkukärryn tekniset tiedot

Trailerin mitat
Kokonaismitat Pit 3,2 * Lev 2,2m
Lavamitat Pit 1,8 * Lev 1,8 m

Veden tarve ~1250-1450L
Lämmitysaika 2-4h
Henkilömäärä 6-7

Linkit:
Käyttöohjeet

    Yhteystiedot    

045 1835 300
(ei tekstiviestejä)

info@lainatynnyri.fi
www.lainatynnyri.fi
Viipurintie 20780 KaarinaTykkäämällä Lainatynnyristä Facebookissa näet ensimmäisenä ajankohtaiset tarjoukset!

 
 
Kylpytynnyri, kylpytynnyrin vuokraus, palju, paljun vuokraus, paljukärry, paljukärryn vuokraus, mobiilipalju, vuokraus, siirrettävä kylpytynnyri, myynti, valmistus, korjaus, varaosat, tarvikkeet, paljun hana, kylpytynnyrin varaosat ja tarvikkeet, desinfiointiaine, puhdistus, merialumiini,  siirrettävä palju, peräkärry, palju, peräkärrytynnyri, lainatynnyri, vuokratynnyri, vuokrapalju, lainapalju, vuokra, paljutraileri,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,