Lainatynnyri.fi
Siirrettävän kylpytynnyrin vuokrausta Kaarinassa


Hybridikärry, 8-10 hengen kylpytynnyri

Hybridikärryssä on perinteisen puukaminan lisäksi myös sähkölämmitys jolla lämmitys on helppoa ja vaivatonta. Kuten muutkin Lainatynnyrin paljukärryt, tässä kompaktissa paketissa kulkee mm. polttopuut, uppopumppu, tyhjennysletku sekä pesuvälineet. 
 
 Siirrettävän kylpytynnyrin vuokraus Sauvo Paimio Lieto
Kuvasta poiketen keulassa on myös tavaralaatikko joka helpottaa nousua paljuun edestä! 

Kylpytynnyri

Kylpytynnyri on kahdeksan kulmainen eli ns. mutterimallin kylpytynnyri. Lämmitys tapahtuu joko puilla tai vaihtoehtoisesti sähköllä (3~, ns.voimavirta). Varmista sähkölämmityksen käyttömahdollisuus varatessasi kärryä. Lämmitysaika on n.2-4 tuntia riippuen sääolosuhteista ja halutusta kylpylämpötilasta. Ihanteellinen veden lämpötila on 35-39 astetta.
Merialumiinista valmistettu paljuosa on lähes ainoa oikeasti hygieninen vaihtoehto muihin materiaaleihin verrattuna. Kun vuokraat siirrettävän kylpytynnyrin Lainatynnyriltä, voit olla varma että palju on pesty ja desinfioitu huolellisesti vuokrausajan alkaessa.

Traileri

Kuljetustraileri ovat erikoisvalmisteinen, kylpytynnyrikäyttöön rakennettu henkilöauton peräkärry, johon kylpytynnyri on kiinteästi asennettu. Tällöin kylpytynnyrin kuljettaminen sekä siirtäminen on turvallista niin pihapiirissä kuin maantielläkin. Traileri on jarruton ja maksimi kokonaismassa on 750kg. Siirrettävää kylpytynnyriä on helppo siirrellä paikasta toiseen aivan tavallisella vetokoukulla varustetulla henkilöautolla. Kuljettajalta edellytään B-luokan ajokorttia, eli henkilöautokortti riittää. Keveytensä ansiosta kylpytynnyriä on helppo siirrellä myös käsin pihalla, jolloin sen voi asettaa tarkasti haluttuun paikkaan ahtaassakin pihassa.
40mm eristevahvuudella tehty kansi nopeuttaa lämmitystä huomattavasti
Kylpytynnyrin kansi on eristetty ja nopeuttaa lämmitystä huomattavasti. Vesi ei myöskään viilene yhtä nopeasti joten huolellisesta eristyksestä johtuen kylpytynnyrin käyttöönotto seuraavana päivänä käy entistäkin nopeammin! Kansi on saranoitu ja avautuu kärryn molemmille sivuille. Helppo käyttää!

Hybridikärryn tekniset tiedot

Trailerin mitat
Kokonaismitat Pit 2,65+aisa * Lev 2,2 m
Lavamitat Pit 2,65 * Lev 1,75  m

Veden tarve ~1350-1550L
Lämmitysaika 2-4h
Henkilömäärä 8-10

Linkit:

    Yhteystiedot    

045 1835 300
(ei tekstiviestejä)

info@lainatynnyri.fi
www.lainatynnyri.fi
Viipurintie 20780 KaarinaTykkäämällä Lainatynnyristä Facebookissa näet ensimmäisenä ajankohtaiset tarjoukset!

 
 
Kylpytynnyri, kylpytynnyrin vuokraus, palju, paljun vuokraus, paljukärry, paljukärryn vuokraus, mobiilipalju, vuokraus, siirrettävä kylpytynnyri, myynti, valmistus, korjaus, varaosat, tarvikkeet, paljun hana, kylpytynnyrin varaosat ja tarvikkeet, desinfiointiaine, puhdistus, merialumiini,  siirrettävä palju, peräkärry, palju, peräkärrytynnyri, lainatynnyri, vuokratynnyri, vuokrapalju, lainapalju, vuokra, paljutraileri,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,