Lainatynnyri.fi
Siirrettävän kylpytynnyrin vuokrausta Kaarinassa


Kylpytynnyrit

Lainatynnyrin kylpytynnyrit ovat valmistettu 3mm merialumiinista, joka on lähes ainoa oikeasti hygieninen vaihtoehto muihin materiaaleihin verrattuna. Kylpytynnyri luovutetaan käyttäjilleen vuokrausajan alkaessa aina huolellisesti pestynä sekä desinfioituna.
Vuokrakäytössä on useampaa erilaista mallia, Pikkukärry , HybridikärryIsokärry sekä Musta kärry (Klikkaamalla nimeä näet tarkemmat lisätiedot).
Lyhyesti:
6-7 henkilön Pikkukärryssä lämmityskamina on integroitu kylpytynnyriin eli itse kamina on paljun sisällä mutta täyttöluukku on kyljessä. Tällöin suuren lämmityspinta-alan johdosta lämmittäminen on nopeaa ja tehokasta eikä kylpyvesi roskaannu ulkopuolelle sijoitetun luukun ansiosta. Suuremmassa 8-10 henkilön kärryssä on ulkopuolinen kamina jolloin kylpemään mahtuu 2-3 henkilöä enemmän. Hybridikärryssä on puukaminan lisäksi sähkölämmitys.
Kylpytynnyrit ovat kahdeksan kulmaisia eli ns. mutterimallin tynnyreitä. Kylpytynnyreiden lämmitys tapahtuu puilla, eikä sähköä tarvita. Lämmitysaika on n.2-4 tuntia riippuen kylpytynnyristä, sääolosuhteista ja halutusta kylpylämpötilasta. Ihanteellinen veden lämpötila on 35-39 astetta.

Kylpytynnyreiden kuljetustrailerit

Kuljetustrailerit ovat erikoisvalmisteisia henkilöauton peräkärryjä, johon kylpytynnyrit ovat kiinteästi asennettu. Tällöin kylpytynnyrin kuljettaminen sekä siirtäminen on turvallista niin pihapiirissä kuin maantielläkin (Suurin sallittu nopeus 80km/h). Trailerit ovat jarruttomia ja niiden maksimi kokonaismassa on 750kg. Siirrettävää kylpytynnyriä on helppo siirrellä paikasta toiseen aivan tavallisella vetokoukulla varustetulla henkilöautolla. Kuljettajalta edellytään tavallista B-luokan henkilöautokorttia. Keveytensä ansiosta kylpytynnyreitä on helppo siirrellä myös käsin pihalla, jolloin sen voi asettaa tarkasti haluttuun paikkaan ahtaassakin pihassa.

Trailereiden mittoja:

Pikkukärry
Kokonaismitat Pit 3,2 * Lev 2,2m
Lavamitat Pit 1,8 * Lev 1,8 m
Kokonaismassa (maksimi) 750kg


Hybridikärry
Kokonaismitat Pit 2,65+ aisa * Lev 2,2 m
Lavamitat Pit 2,65 * Lev 1,75 m
Kokonaismassa (maksimi) 750kg

Isokärry
Kokonaismitat Pit 4,8 * Lev 2,2 m
Lavamitat Pit 3,5 * Lev 1,8 m
Kokonaismassa (maksimi) 750kg

Musta kärry
Kokonaismitat Pit 3,0 + aisa * Lev 2,1 m
Lavamitat Pit 3,0 * Lev 1,74 m
Kokonaismassa (maksimi) 750kg

Kylpytynnyrin täyttäminen ja tyhjennys

Kylpyvetenä suosittelemme vesijohtoverkosta saatavaa vettä, mutta vakiovarusteena kylpytynnyrissä on mukana uppopumppu (verkkovirta 230V) jolla kylpytynnyrin täyttäminen on helppoa kaivosta tai vaikka järvivedestä! Täyttäminen kestää kylpijöiden määrästä riippuen 0,5-1 tuntia. HUOM! Lämmittäminen voidaan aloittaa vasta kun kylpytynnyri on täytetty minimirajaan asti.
Kylpytynnyrin paikkaa valitessa on tärkeää muistaa että tynnyri on tyhjennettävä samaan paikkaan. Kärryn siirtäminen on kaikissa olosuhteissa kielletty mikäli tynnyrissä on vettä. Kärryissä on aina mukana tyhjennysletku, jolloin vesi voidaan johtaa sadevesiviemäriin, avo-ojaan tai käyttämällä vaikka kasteluvetenä puutarhassa!
Kylpytynnyriä noudettaessa perehdytämme käyttäjän kylpytynnyrin saloihin, jolloin kylpynautinto on parhaimmillaan ja ennenkaikkea turvallista!

Vuokrauksen yhteydessä annamme aina mukana myöskin kirjalliset käyttöohjeet.

    Yhteystiedot    

045 1835 300
(ei tekstiviestejä)

info@lainatynnyri.fi
www.lainatynnyri.fi
Viipurintie 20780 KaarinaTykkäämällä Lainatynnyristä Facebookissa näet ensimmäisenä ajankohtaiset tarjoukset!

 
 
Kylpytynnyri, kylpytynnyrin vuokraus, palju, paljun vuokraus, paljukärry, paljukärryn vuokraus, mobiilipalju, vuokraus, siirrettävä kylpytynnyri, myynti, valmistus, korjaus, varaosat, tarvikkeet, paljun hana, kylpytynnyrin varaosat ja tarvikkeet, desinfiointiaine, puhdistus, merialumiini,  siirrettävä palju, peräkärry, palju, peräkärrytynnyri, lainatynnyri, vuokratynnyri, vuokrapalju, lainapalju, vuokra, paljutraileri,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,