Lainatynnyri.fi
Siirrettävän kylpytynnyrin vuokrausta Kaarinassa

 

Siirrettävä kylpytynnyri, palju, mobiilipalju, paljutraileri, hulju, peräkärrypalju, kylpykärry, paljukärry, kylpypalju, kuumakylpy, kylpykuutio...

...ja monella muulla nimellä tunnettu juhlien sekä illanistujaisten kohokohta.

Lainatynnyri.fi vuokraa tätä siirrettävää kylpytynnyriä ja voitte noutaa kylpytynnyrin itse tai voimme toimittaa sen toivomaanne paikkaan ja tarvittaessa täyttää sekä lämmittää sen avaimet-käteen periaatteella.

Trailerimme ovat erikoisvalmisteisia ja vuokrauskäyttöön suunniteltuja kokonaisuuksia. Siirtäminen onnistuu vetokoukullisella autolla ja kuljettajalta edellytetään tavallista B-luokan henkilöautokortti. Koostaan huolimatta kärryä on helppo siirrellä myös käsin ahtaassakin pihassa.

Siirrettävä kylpytynnyri on ehdoton ajanviete esimerkiksi polttareihin, pikkujouluihin, saunailtoihin, syntymäpäiväjuhliin tai syntymäpäivälahjaksi, puutarhajuhliin, talkooväen palkitsemiseen tai vaikka työporukan tiimi-iltoihin, vain mielikuvitus on rajana! Siirrettävä kylpytynnyri tulee auton perässä juuri sinne minne pääsee autollakin!

Lainatynnyrillä on saatavana myöskin polttomoottorikäyttöinen vesipumppu, joten paljun täyttäminen onnistuu vanhasta kaivosta mikäli sähköä ei ole saatavilla. Mikäli käyttöpaikassa ei ole vettä lainkaan saatavana, ota yhteyttä niin keksitään ratkaisu! 

Lue lisää:

Siirrettävät kylpytynnyrit
Pikkukärry
Hybridikärry
Isokärry
Musta kärry
Hinnasto
Usein kysytyt kysymykset
Yhteystiedot

Lisäkuvia sekä ajankohtaiset tarjoukset näet tykkäämällä Lainatynnyristä Facebookissa:
www.facebook.com/lainatynnyri
(linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Lainatynnyriltä myöskin tarvikkeet ja puhdistusaineet oman kylpytynnyrin huoltoa sekä puhdistusta varten. Liittimet, hanat ja letkut jopa 3" asti. Desinfiointiaineet ilman klooria.
Soita 0451835300 tai lähetä sähköpostia info@lainatynnyri.fi

    Yhteystiedot    

045 1835 300
(ei tekstiviestejä)

info@lainatynnyri.fi
www.lainatynnyri.fi
Viipurintie 20780 KaarinaTykkäämällä Lainatynnyristä Facebookissa näet ensimmäisenä ajankohtaiset tarjoukset!

 
 
Kylpytynnyri, kylpytynnyrin vuokraus, palju, paljun vuokraus, paljukärry, paljukärryn vuokraus, mobiilipalju, vuokraus, siirrettävä kylpytynnyri, myynti, valmistus, korjaus, varaosat, tarvikkeet, paljun hana, kylpytynnyrin varaosat ja tarvikkeet, desinfiointiaine, puhdistus, merialumiini,  siirrettävä palju, peräkärry, palju, peräkärrytynnyri, lainatynnyri, vuokratynnyri, vuokrapalju, lainapalju, vuokra, paljutraileri,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,